пятница, 4 марта 2016 г.

29 лютого в гімназії відбувся районний майстер-клас «Використання ІКТ на уроках української мови та літератури» для вчителів з української мови та літератури Дарницького району міста Києва. 
На початку семінару всіх  привітала директор гімназії Юрчук О.М.. У теоретичній частині йшлося про ІКТ-компетентність учителя, обговорювались сучасні форми та прийоми використання інформаційно-комунікаційних технологій. 
У практичній частині учасники відвідали творчі лабораторії вчителів української мови та літератури  Варгас О.М. - «Технологія перевернутого класу за допомогою хмарних сервісів»  та  Колосенко О.М. «Елементи ІКТ на уроках літератури в 11 класі в системі підготовки до ЗНО», які поділились своїм досвідом роботи із сучасними засобами навчання. 
Підсумки проведення семінару підвела голова районного методичного об’єднання вчителів української мови та літератури Демченко Алла Михайлівна, яка висловили подяку потужній кафедрі учителів, зокрема керівнику МО учителів української мови та літератури гімназії Доломанській В.В..  

Комментариев нет:

Отправить комментарий